Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Interessante investeringsmogelijkheden in Amerika

Interessante investeringsmogelijkheden in Amerika

Interessante investeringsmogelijkheden in Amerika

vrijdag 08 november 2019

De Amerikanen zijn bijzonder goed in innoveren. De grootste bedrijven ter wereld komen uit Amerika. Denk maar aan Microsoft, McDonald’s en Apple. Net omdat er in Amerika zoveel kansen zijn om snel te groeien met een bedrijf, biedt dit ook voor beleggers

Marihuana

Er zijn momenteel al 11 staten in de VS waar recreatieve marihuana legaal is en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. We zien steeds vaker nieuwe wetten voor ‘verboden’-sectoren. Wie 10 jaar geleden een jointje rookte, werd al snel gezien als een stoner. Dit is nu sterk aan het veranderen. Daarnaast zijn er ook heel wat bedrijven actief in medicinale cannabis. Ook voor Europese beleggers kan het interessant zijn om in te spelen op deze sterk groeiende sector.

Sportweddenschappen

Gokken is al lang legaal in Amerika. Steden als Las Vegas beschikken over casino’s met duizenden gokkasten. Wedden op sport was echter lange tijd verboden, maar ook dit is aan het veranderen. Amerikaanse staten mogen nu sportweddenschappen aanbieden als er een wettelijk kader wordt opgesteld.

Sportweddenschappen zijn jaarlijks goed voor miljarden aan omzet. Dit gebeurde eerst illegaal. Het is dus al duidelijk dat er een grote markt voor is. De zwarte markt zal nu langzaam overgaan in een witte markt door de nieuwe wetgeving. Je kun dus investeren in een product waarvan je weet dat er veel vraag naar is.

Blockchain

Het centrum van de technologische innovatie ligt in Amerika. In Silicon Valley worden bijna dagelijks baanbrekende vernieuwingen aan de wereld voorgesteld en beleggers weten maar al te goed hoe lucratief het kan zijn om kort op de bal te spelen.

Veel bedrijfsleiders zijn ervan overtuigd dat blockchain-technologie de toekomst is. Niet alleen bedrijven zien mogelijkheden in deze sector, maar ook banken. Het is dus slechts een kwestie van tijd alvorens banken en andere sectoren gaan overschakelen op blockchain-technologie.

Vastgoed

In Europa zien we de laatste maanden een daling in de vastgoed groei terwijl er in Amerika net een stijging is. De vraag naar vastgoed blijft nog steeds enorm hoog. New York kent een sterke groei in buitenlandse beleggers. Vooral vermogende Chinezen zien veel kansen en kopen in Amerika voor miljarden dollars aan vastgoed. Aziatische beleggers zijn erg geïnteresseerd in Amerikaans vastgoed omdat het stabiele rendementen kan opleveren in de vorm van huurpenningen.

De grote aantrek van buitenlandse investeerders is niet nieuw. Eind jaren tachtig waren het vooral Japanners die zich op de Amerikaanse vastgoedmarkt stortten.


Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu