Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > Sentiment rond Capri Holdings is te negatief

Sentiment rond Capri Holdings is te negatief

Sentiment rond Capri Holdings is te negatief

donderdag 07 november 2019 - door Redactie

Volgens analisten is het sentiment rondom het luxe concert Capri Holdings veel te negatief. De koerszwakte is volgens hen dan ook een koopkans.

Capri Holdings, het concern met bekende merken als Michael Kors en Versace, zag de aandelenkoers in de zomer van 2018 toppen boven de 70 dollar. In 2017 werd voor het schoenenmerk Jimmy Choo 1,35 miljard dollar op tafel gelegd en in september 2018 werd Versace overgenomen voor 2,1 miljard dollar.  De beleggers waren duidelijk skeptisch over deze overnames en stuurden het aandeel fors lager. Afgelopen september werd een voorlopig dieptepunt neergezet net boven de $25 en momenteel bevindt de koers zich rond de $34. 

De kwartaalresultaten van het concern zijn al een tijdje gemengd. Gisteren maakte Capri bekend dat in het meest recente kwartaal de omzet steeg tot 1,44 miljard dollar, hoger dan de 1,25 miljard dollar in dezelfde periode van vorig jaar. De winst kwam uit op 177 miljoen dollar, wat dan weer minder was dan de 192 miljoen dollar winst die vorig jaar werd gerealiseerd. Per aandeel kwam de winst uit op $1,16, lager dan de verwachtingen van de analisten en ook lager dan wat het management had voorspeld. Hogere operationele kosten liggen aan de basis.

Voor het fiscale boekjaar 2020 wordt een omzet van $5,8 miljard vooropgesteld en een winst per aandeel van $4,95. Hierdoor komt de koerswinstverhouding uit op 7, wat wijst op een goedkope waardering. In augustus kondigde Capri daarom aan dat het 500 miljoen dollar zou uitgeven om eigen aandelen in te kopen. Ook CEO John Idol heeft dit jaar al voor 30 miljoen dollar aandelen gekocht. 

Volgens het beurshuis Guggenheim is het marktsentiment rondom ondermeer de handtassen business veel te negatief. Het advies voor het aandeel Capri werd daarom verhoogd van neutraal naar kopen. Het koersdoel wordt op 40 dollar gelegd, zo'n 20% boven de huidige koers. Beurshuis Needham houdt vast aan het koopadvies maar legt het koersdoel wel op 50 dollar. Deutsche Bank heeft zelfs een koersdoel van $60.

Grafiek van Capri HoldingsGratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu