Online beleggen

Waarschuwing

  • De waarde van uw virtuele munten kan sterk op en neer gaan, en het door u belegde bedrag kan integraal verloren gaan;
  • De virtuele munten zijn niet gedekt door de garantieregelingen voor bankdeposito’s;
  • Op de markt van de virtuele munten is geen enkel wettelijk mechanisme beschikbaar waarmee marktmanipulatie of misbruik van voorkennis kan worden vermeden;
  • De virtuele munten zijn volledig afhankelijk van een specifieke computertechnologie en -infrastructuur, die in bepaalde gevallen zeer recent ontwikkeld en nog onvoldoende getest kan zijn;
  • Bij verlies van de identificatiecode die of het wachtwoord dat toegang verleent tot de virtuele portefeuille waarin de virtuele munten zijn opgeslagen, zullen die munten definitief verloren zijn;
  • Virtuele munten worden thans beperkt als betaalmiddel aanvaard, en in de meeste landen bestaat er geen enkele wettelijke verplichting om ze te aanvaarden;
  • Voor meer informatie over de risico’s die aan een belegging in virtuele munten verbonden zijn, raden wij u aan de Wikifin-pagina ‘Wat is een cryptomunt?’ te lezen.

Je bent hier: Home > Nieuws > Politieke onzekerheid weegt op UnitedHealth

Politieke onzekerheid weegt op UnitedHealth

Politieke onzekerheid weegt op UnitedHealth

donderdag 02 mei 2019 - door Redactie

De ziektekostenverzekeraar UnitedHealth heeft last van de politieke onzekerheid over mogelijke Medicare-For-All plannen.

Met het oog op de volgende presidentsverkiezingen worden er verschillende voorstellen gelanceerd om de Amerikaanse ziekteverzekeringen aan te passen. Zo zijn er Medicare-For-All plannen waarbij de overheid als enige aanbieder van ziekteverzekeringen zou overblijven en waarbij er dus amper nog ruimte is voor private spelers.

De koers van UnitedHealth tikte in december haast de $288 aan maar daarna kregen de zorgen de overhand. Ondertussen is het aandeel al even onder de $210 gaan piepen waardoor het toch zo'n 25% onder de topkoers noteert.

Waarnemers menen echter dat er weinig kans is dat er grote veranderingen worden aangebracht aan de Amerikaanse gezondheidszorg, ondanks de stoere populistische praat van heel wat politici. Daarnaast was er onder beleggers ook paniek over ObamaCare dat 9 jaren geleden werd ingevoerd, maar UnitedHealth heeft daar helemaal geen last van gehad. In 2009 bodemde UnitedHealth uit rond de $17 om in de 10 jaren nadien te stijgen tot haast $300.

De analisten zijn positief gestemd en geven koopadviezen af. SunTrust Robinson plakt een koersdoel van $300 op het aandeel, zo'n 30% boven het huidige niveau rond de $231. Morgan Stanley zet het koersdoel op $285 en Barclays houdt het op $270.  

Grafiek van UnitedHealth - UNHGratis e-book

Gratis te downloaden:
Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Download hier meteen het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op Beleggenonline


Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta* bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken »

  • * Virtuele munten, reële risico's. De enige garantie in crypto is het risico.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu