Online beleggen

Je bent hier: Home > Nieuws > Amazon opnieuw naar 2.000 dollar en hoger

Amazon opnieuw naar 2.000 dollar en hoger

Amazon opnieuw naar 2.000 dollar en hoger

donderdag 08 november 2018

Het Amazon aandeel corrigeerde onlangs met zo'n 25 procent maar volgens analisten ligt de weg naar 2.000 dollar en hoger helemaal open.

Toen we meer dan 2 jaren geleden op deze website over Amazon koopadviezen schreven noteerde het aandeel rond de 600 dollar. Ondertussen is Amazon al eens boven de 2.000 dollar gaan piepen maar de laatste weken ging het aandeel flink onderuit richting de 1.500 dollar. Analisten raden aan om te profiteren van de huidige koerszwakte. In de afgelopen dagen werden koopadviezen en koersdoelen bevestigd. Zo geven beurshuizen Stifel Nicolaus en Credit Suisse beiden een koersdoel af van $2.400, terwijl Jefferies $2.300 voorop stelt en J.P. Morgan het op $2.100 houdt.

Volgens de analisten blijft Amazon op lange termijn één van de beste aandelen in de techindustrie. De markt heeft zich de afgelopen tijd vooral gefocust op verwachtingen die niet ingelost werden en vooruitzichten die neerwaarts werden bijgesteld. Amazon wordt ondermeer geconfronteerd met een tragere groei in de online verkopen en meer concurrentie op gebied van hun cloud diensten. "Doorheen de geschiedenis van Amazon hebben beleggers al vaak de mogelijkheid gekregen om het aandeel op te pikken tijdens zwakke momenten na de publicatie van enigzins teleurstellende kwartaalcijfers", zegt analist Victor Anthony van Aegis. "Telkens bleek het een goede beslissing. En dat zal ook nu weer zijn. De omzet van Amazon zal blijven stijgen en de marges nemen toe", onderstreept Anthony.

Ook analist Scott Devitt van Stifel vindt dat de lagere omzetgroei geen probleem hoeft te zijn voor Amazon. "De groei van de omzet zal minder belangrijk worden voor Amazon. Beleggers moeten hun aandacht richten op de groei van de winst", besluit de analist.

Koers en grafiek CFD op Amazon

Amazon CFD long of short


Gratis nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief

Succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Populair op Beleggenonline







Bitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoeken



Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services CommV
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu