Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > USG People

Koers aandeel USG People - Euronext Amsterdam

Grafiek CFD op aandeel USG People


Profiel USG People

Toonaangevend in uitzendwerk en detachering

USG People is een grote internationale speler in uitzendwerk en detachering. Het hoofdkantoor staat in Almere. De onderneming is ontstaan door een fusie in 1997 tussen Unique International BV en Goudsmit NV. In 2002 werd hieraan een belangrijk deel van Start Holding toegevoegd. De specialisatie van USG ligt op het gebied van uitzendwerk, (grootste aandeel) en de detachering van professionals in verschillende marktsegmenten zoals, administratie, finance, secretaressewerk, gezondheidszorg en telecommunicatie. Daarnaast maakt Human Resources (HR) een belangrijk onderdeel uit van hun aanbod.

USG People is voornamelijk actief in Europa waaronder Duitsland, België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. In totaal dertien landen die gezamenlijk 727 vestigingen tellen met een totaal personeelsbestand van 86.500.

Innovatief en vooruitstrevend

Dat USG People gelijkheid (equality) serieus neemt blijkt uit het feit dat de helft van het middenmanagement vrouw is en hiermee de Inclusion & Diversity box af kan afvinken

In de selecties naar de meest geschikte kandidaten op cruciale posities voor hun klanten kijkt USG People niet alleen naar de harde competenties zoals opleiding, relevante kennis en ervaring maar wordt er ook gekeken naar de zachte competenties zoals, drijfveren, cultuur, en passie van de kandidaat.

USG People ziet het als haar taak menen te helpen en begeleiden bij het werk dat het beste bij hen past en hanteert deze visie in haar twee-sporen strategie: Het continue verbeteren van commerciële en operationele kwaliteiten en het investeren in de ontwikkeling van technologiegedreven dienstverlening. In de communicatie naar hun klanten omschrijven zij hun bedrijfsmodel kort en krachtig in drie componenten: Toegankelijkheid, Selectie en Oplossingen.Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services Comm.V
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu