Online beleggen

Je bent hier: Home > Koersen > Delta Lloyd Group

Koers aandeel Delta Lloyd Group - Euronext Amsterdam

Grafiek CFD op aandeel Delta Lloyd Group


Profiel Delta Lloyd Group

Geschiedenis

Delta Lloyd Group is een financiële dienstverlener en is gevestigd in Amsterdam, Helmond en Arnhem. Delta Lloyd Group opereert op de Nederlandse markt en de markt in België. Delta Lloyd Group is gericht op zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Het heeft ruim 8% van de Nederlandse markt in bezit en behoort daarmee tot de top vijf van het land.

In 1807 is Delta Lloyd Group ontstaan. Voorheen voerde het de naam de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen. In 1967 fuseerde de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen met de Amsterdamsche Maatschappij van Levensverzekeringen. Samen gingen ze verder onder de naam Delta. In 1969 kwam er een fusie met Nedlloyd en werd het het huidige Delta Lloyd. Delta Lloyd Group is sinds 3 november 2009 beursgenoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs.

Kernactiviteiten

Delta Lloyd Group houdt zich bezig met financiële dienstverlening, verzekeringen en andere bankproducten. Ook houdt het zich bezig met vastgoed en vermogensbeheer.

Delta Lloyd Group werkt klantgericht en biedt daarom producten die zich kenmerken door hun eenvoud, duidelijkheid en betaalbaarheid en is continue aan het innoveren om een betere dienstverlening te kunnen bieden. Zoals veel bedrijven in de financiële dienstverlening laat Delta Lloyd Group haar kwaliteit keuren door een onafhankelijke stichting om te waarborgen dat de producten en de dienstverlening goed is.

Handelen met voorkennis

De Nederlandsche bank heeft in 2014 Delta Lloyd een boete opgelegd van 22,8 miljoen euro. De boete werd opgelegd omdat Delta Lloyd ten onrechte verkregen handelsvoordeel door middel van voorkennis over het UFR- besluit had. Beleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services Comm.V
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (Belgiƫ)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu