Online beleggen

Je bent hier: Home > Cryptocurrency > iDEAL

Bitcoin kopen met iDEAL of creditcard

cryptomunten iDEAL

Voor het eerst cryptocurrency kopen is altijd een beetje spannend. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken is het helemaal niet zo complex. Je kan namelijk perfect cryptomunten kopen door gebruik te maken van gekende betalingssystemen zoals iDEAL of je vertrouwde creditcard.

Hoe cryptocurrencies kopen met iDeal?

Er bestaan heel wat gebruiksvriendelijk Nederlandse websites waarop je cryptomunten kan aankopen. Je meldt je dus aan bij een platform dat over de gewenste betalingsmogelijkheid beschikt. Vervolgens selecteer je de cryptomunt waarin je wenst te investeren evenals het aantal en ga je tot aankoop over.

Hou er wel rekening mee dat jouw identiteit in de meeste gevallen geverifieerd moet worden vooraleer je bitcoins of andere cryptomunt kan kopen. Deze verificatie verloopt ook online en kan vaak binnen 5 minuten al afgerond zijn.

Websites die iDeal en creditcards accepteren

Er zijn inmiddels meerdere bedrijven die een platform aanbieden waarmee je cryptomunten kan kopen met iDeal of creditcards. Wij hebben enkele van de meest bekende bedrijven op een rijtje gezet.

Bitvavo

Bitvavo is een jong Nederlands platform dat in 2017 werd opgericht en ondertussen uitgegroeid is tot de grootste exchange in Nederland. De website heeft een groeiend aanbod aan cryptomunten. Naast Bitcoin of Ethereum kan je hier ook Ripple of Stellar Lumens aankopen. Betalen kan via iDEAL, creditcard of voor de Belgen is er zelfs bancontact. Bitvavo weet zich te onderscheiden door een gebruiksvriendelijke website en lage aankoopkosten. Zo krijg je meer cryptocoins in je wallet!

Bitvavo

LiteBit

Een ander bekend Nederlands platformen voor het kopen van cryptocurrencies is ongetwijfeld LiteBit. Ook deze website biedt naast bitcoin nog heel wat andere cryptocurrencies aan. Betalen kan via een groot aantal betaalmiddelen waaronder iDeal, een bankoverschrijving of een creditcard. Interessant bij Litebit is dat je de gekochte coins meteen naar een eigen en zelfs cold wallet kan sturen.

Litebit

Bitrush

Bitrush was één van de eerste aanbieders op de Nederlandse markt die het kopen van bitcoins mogelijk maakte met iDeal. Het platform van deze aanbieder kenmerkt zich door een degelijk overzicht wat ze erg gebruiksvriendelijk maakt. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam en staat er om bekend zeer betrouwbaar te zijn. Uiteraard is het bij Bitrush niet alleen mogelijk om Bitcoin met iDeal te kopen, maar kan je ook investeren in andere cryptomunten zoals bijvoorbeeld Litecoin en Bitcoin Cash.

Bitrush

Spectrocoin

Spectrocoin is wereldwijd een erg bekende partij. Ze tellen meer dan 700.000 gebruikers en bieden ondermeer Bitcoin, Dash, Ethereum en XEM aan. Bij Spectrocoin kan je eveneens een prepaid creditcard aanvragen die je kan funden met het saldo op je crypto wallets. Op termijn wil Spectrocoin evolueren naar een volwaardige blockchain bank; de aangeboden diensten zullen dus nog fel uitgebreid worden.

Spectrocoin

Gratis e-book

Gratis boek: Bitcoin & crypto uitgelegd

Bitcoin & crypto uitgelegd

Gratis: het meer dan 150 pagina's tellende e-book "Bitcoin & crypto uitgelegd".

Populair op BeleggenonlineBitvavo
  • Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.
  • Bitvavo bezoekenBeleggenonline.info is een
informatieve website van
Sigma Services bv
Kleine Lammeneelstraat 23
2220 Heist-op-den-Berg (België)
BTW BE 0833.280.775
info@beleggenonline.info
Sigmaservices.eu